Mersin'de geçen hafta boyunca uygulanan yoğun trafik denetimleri, şaşırtıcı sonuçları beraberinde getirdi. Yapılan kontrollerde toplamda 117 bin araç mercek altına alınırken, bu denetimlerin sonucunda bin 577 aracın trafikten men edilmesi dikkat çekti.
VALİLİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
Mersin Valisi Atilla Toros'un liderliğinde gerçekleştirilen bir toplantıda, il genelindeki güvenlik ve asayiş faaliyetleri detaylı bir şekilde masaya yatırıldı. Bu kritik buluşmada, özellikle suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar ile alınan önleyici tedbirler üzerine yoğunlaşıldı.
SUÇLA MÜCADELEDE BAŞARI
Valilik tarafından yapılan bilgilendirmede, Mersin'in kamu düzenini ve güvenliğini temin etmek amacıyla emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimlerinin büyük bir özveriyle çalıştığına dikkat çekildi. 27 Ekim ile 2 Kasım 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan tam 764 şahıs yakalanarak adalet mekanizmasına teslim edildi. Ayrıca, özellikle ticari taksilere yönelik sürdürülen trafik uygulamalarında ise 589 aracın denetlendiği bilgisi paylaşıldı.








