Mersin'in Silifke ilçesinde akıl almaz bir olay yaşandı. Bir iş yerine giren kadın, bir saati satın alırken diğerini ustaca çalarak kayıplara karıştı. Bu anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

DİKKAT DAĞITTI, ÇALDI
Olay, Silifke'de takı ve saat satışı yapan bir dükkanda meydana geldi. 3 çocukla birlikte iş yerine giren bir kadın, vitrinden beğendiği akıllı bir saati almak istediğini belirtti. Ardından, cebinden çıkardığı 5, 10 ve 20 TL'lik bozuk paraları çalışana vererek ödeme yapmaya çalıştı. Kadın, çalışanın paraları saymakla meşgul olduğu anı fırsat bilerek, vitrindeki başka bir akıllı saati gizlice cebine attı. 3 bin 300 TL değerindeki saatin parasını ödeyen kadın, 5 bin TL değerindeki ikinci saati de alarak olay yerinden uzaklaştı.

HIRSIZLIK SONRASI İADE GİRİŞİMİ
İş yerinde çalışan Arzu Akdoğan, olayı doğrulayarak, kadının bir saati satın aldığını ancak paraları saydırırken diğer saati de çaldığını belirtti. İş yeri sahibi Recep Keleş ise şüpheli kadının, kendi dükkanlarından çıktıktan sonra başka bir saatçiden aldığı saati iade etmek istediğini öğrendiğini söyledi. Çalınan saatin, yaklaşık bir hafta sonra yapılan envanter kontrolünde fark edildiği ve polise bildirimde bulunulduğu aktarıldı. Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüpheli kadını yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.







