Mersin'de silahlı çatışmada ölen Şükran Cengiz'in ailesinden adalet talebi

ASAYİŞ Yayınlanma : 20 Mart 2026 00:50 Düzenleme : 20 Mart 2026 00:50
Mersin'de silahlı çatışmada ölen Şükran Cengiz'in ailesinden adalet talebi
Mersin'de silahlı çatışmada hayatını kaybeden Şükran Cengiz'in ailesi, tüm sorumluların bulunarak en ağır cezayla yargılanmalarını istiyor.
Mersin'de silahlı çatışmada ölen Şükran Cengiz'in ailesinden adalet talebi

Mersin'de iki aile arasında meydana gelen silahlı çatışmada hayatını kaybeden 37 yaşındaki Şükran Cengiz'in eşi ve yakınları, olayın tüm sorumlularının bulunmasını ve en ağır cezayla yargılanmalarını istiyorlar.

OLAYIN DETAYLARI

13 Mart gecesi saat 02.00 civarında Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi'nde husumetli olan iki aile arasında çatışma çıktı. Çatışma sırasında hiçbir ilgisi olmayan üç çocuk annesi Şükran Cengiz, kurşunların isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Cengiz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından polis, çatışmaya karıştığı belirlenen 14 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltındaki şüphelilerden 5’i tutuklanırken, firari olan başka şüphelilerin de arandığı bildirildi.

AİLENİN ADALET ÇAĞRISI

Şükran Cengiz’in eşi Celal Cengiz, olayın şokunu yaşarken, eşinin kanlar içinde yığıldığını gördüğünü anlattı. Celal Cengiz,

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.