Mersin'deki vahşette hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlanıyor

ASAYİŞ Yayınlanma : 19 Mayıs 2026 17:19 Düzenleme : 19 Mayıs 2026 17:19
Mersin'deki vahşette hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlanıyor
Mersin'de yaşanan vahşette hayatını kaybedenlerin cenazeleri mezarlığa getirildi. Olayın faili intihar ederek yaşamına son verdi. 5 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Mersin’in Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerinde meydana gelen korkunç olayda, intihar eden katilin vurduğu 5 kişinin cenazesi son yolculuklarına uğurlanmak üzere mezarlığa getirildi.

Mersin\

5 CENAZE MEZARLIĞA GETİRİLDİ

Olayda hayatını kaybedenlerden biri tır şoförü Gökay Selfioğlu’nun cenazesinin memleketi Niğde’ye gönderildiği, diğer 4 kişinin naaşının ise Tarsus Şehir Mezarlığı’na getirildiği öğrenildi. Cenazeler, burada kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Mersin\

ŞÜPHELİ İNTİHAR ETTİ

Dün gerçekleşen olayda, katil Metin Ö. (37), Tarsus’ta çalıştığı iş yerinde 3 kişiyi öldürdükten sonra kaçmaya devam etti. Ardından eski eşini ve daha sonra başka kişileri de vurdu. Yapılan operasyon sırasında, yakalanacağını anlayan şüpheli, bulunduğu evde intihar etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.