Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trajik bir trafik kazasında, yaralı mesai arkadaşını sıcaktan korumak için gösterilen insani çaba yürekleri ısıttı. Kaza, Sorgun Mahallesi 8121. Sokak'ta, ASAT'a ait bir motosikletin bir otomobille çarpışması sonucu yaşandı.

ACİL YARDIM VE DAYANIŞMA ANLARI
ASAT'ta görevli motosiklet sürücüsü Can B.C., Ali A. idaresindeki otomobil ile çarpıştıktan sonra yere yığıldı. Kazayı haber alır almaz olay yerine koşan mesai arkadaşları, yerde yaralı yatan çalışma arkadaşlarını bunaltıcı sıcaktan korumak için zekice bir çözüm buldu. Olay yerine geldikleri aracın konsolunu güneşten korumak için kullanılan güneşliği, yaralı arkadaşının üzerine tutarak onu güneşin yakıcı ışınlarından muhafaza etmeye çalıştılar.

GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI VE SONRASI
Sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ambulansla hastaneye kaldırdı. Bu insani yardım anları ve kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, sadece bir trafik kazası değil, aynı zamanda zor zamanlarda bir araya gelen insanların birbirine nasıl destek olabileceğinin de çarpıcı bir örneği oldu.







