Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde yaşanan bir olay, trafikteki dikkatsizliğin bedelini gözler önüne serdi. Atatürk Bulvarı üzerinde seyreden bir otomobil sürücüsü, yaya geçidinden karşıya geçmekte olan yaşlı bir kadına yol vermek için aniden durdu.

ARKADAN GELEN ARAÇ DURDURAMADI
Ancak, arkadan gelen bir başka otomobilin sürücüsü, önündeki aracın ani frenini fark edemeyerek arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araç da hasar gördü. Bu sırada, yaya geçidinde karşıya geçmekte olan yaşlı kadın ise yaşanan kazayı fark etmeyerek yoluna devam etti. O anlar, başka bir aracın kamerasına saniye saniye yansıdı.
SÜRÜCÜLER HASARI KONTROL ETTİ
Kazaya karışan sürücüler, araçlarından inerek maddi hasarı kontrol etti. Olayda herhangi bir yaralanma olmaması üzerine, sürücüler birbirleriyle konuşup selamlaştıktan sonra yollarına devam ettiler. Bu vaka, trafikte hem yayalara hem de diğer sürücülere karşı gösterilmesi gereken azami dikkatin önemini bir kez daha vurguladı.







