Mescid-i Aksa temalı tablo, AK Parti İl Başkanı'na takdim edildi

YAŞAM Yayınlanma : 31 Mart 2026 23:53 Düzenleme : 31 Mart 2026 23:53
Mescid-i Aksa temalı tablo, AK Parti İl Başkanı'na takdim edildi
Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Evren Erkadam, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ı ziyaret ederek Mescid-i Aksa temalı el yapımı bir tablo hediye etti.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, yeni hizmet binasında Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Evren Erkadam'ı ağırladı.

MANEVİ DEĞERİ YÜKSEK HEDİYE

Erkadam, Çağlayan'a hayırlı olsun dileklerini iletirken, el emeğiyle hazırlanan ve Mescid-i Aksa'yı tasvir eden anlamlı bir tablo hediye etti. Tablonun manevi değerine dikkat çeken Erkadam, yeni hizmet binasının hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu.

GÜNCEL ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Çağlayan, nazik ziyaret ve anlamlı hediyesi için Erkadam'a teşekkürlerini sundu. İki isim, güncel çalışmalar üzerine istişarelerde bulunduktan sonra görüşmeyi sonlandırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.