Mete Gazoz Konya’da kokpite geçti: Bu kez gökyüzüne hedef aldı

SPOR Yayınlanma : 03 Mayıs 2026 01:53 Düzenleme : 03 Mayıs 2026 01:55
Mete Gazoz Konya’da kokpite geçti: Bu kez gökyüzüne hedef aldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün destekleri ve KTO Karatay Üniversitesi öğrenci topluluklarının koordinasyonuyla düzenlenen “Proaktif Spor Summit’26”, KTO Karatay Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

MİLLİ SPORCU UÇAK KULLANDI

Spor yöneticilerini, profesyonellerini, sağlık çalışanlarını, hukukçuları ve sporcuları; akademi camiası ve üniversite öğrencileri ile bir araya getirecek olan Proaktif Spor Summit’26 etkinliği alanında başarılı bir çok sporcuyu bir araya topladı. Düzenlenen etkinliğe milli olimpik sporcu Mete Gazoz da katıldı. ‘Spor ve Kariyer’ adı altında gerçekleştirilen oturuma katılan milli sporcu Gazoz, geldiği Konya'da farklı bir deneyimi de yaşama fırsatı da buldu.

HEDEFİ GÖKYÜZÜ OLDU

Dünya çapında başarılarıyla ülkemizi gururlandıran milli sporcu Mete Gazoz, KTO Karatay Üniversitesi'nin pilotluk eğitimi verdiği Havacılık Eğitim Kampüsünde bu kez hedefi gökyüzüne aldı. Milli gururumuz Mete Gazoz, Havacılık Eğitim Kampüsümüzde kısa bir yolculuğa çıkarak, pilotlar eşliğinde uçuş yaparak farklı bir deneyim yaşadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.