Mezitli'de 19 Mayıs ruhu sporla coşuyor: Turnuvalar nefes kesiyor!

SPOR Yayınlanma : 18 Mayıs 2026 03:18 Düzenleme : 18 Mayıs 2026 03:18
Mezitli'de 19 Mayıs ruhu sporla coşuyor: Turnuvalar nefes kesiyor!
Mezitli'de 19 Mayıs kapsamında düzenlenen spor turnuvaları, farklı branşlarda heyecanlı mücadelelere sahne oldu. Başkan Tuncer, gençlerin enerjisiyle oluşan atmosferi överken, ödül töreniyle etkinlik son buldu.
Mezitli'de 19 Mayıs ruhu sporla coşuyor: Turnuvalar nefes kesiyor!

Mersin'in dinamik ilçesi Mezitli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, belediye tarafından organize edilen spor turnuvaları da heyecanı doruk noktasına taşıdı. Tenis, ayak tenisi, plaj voleybolu ve satranç gibi birbirinden çekişmeli branşlarda sporcuların kıyasıya rekabeti, vatandaşların da yoğun ilgisiyle birleşerek bayram atmosferine ayrı bir renk kattı. Farklı yaş gruplarından sporcuların sahne aldığı müsabakalarda, özellikle plaj voleybolu ve ayak tenisi karşılaşmaları izleyicilerden tam not aldı.

Mezitli\

SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ SAHNEDE

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, bu özel günde sporun birleştirici gücünü ve gençlerin enerjisini gözlemlemekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tuncer, "Gençlerimizin enerjisi ve sporun birleştirici gücüyle çok güzel bir atmosfer oluştu. Yarın düzenleyeceğimiz ödül törenine tüm halkımızı davet ediyoruz" sözleriyle, etkinliğin amacına ulaştığını vurguladı. Turnuvalar, 19 Mayıs'ın anlam ve önemini sporun dinamizmiyle birleştirerek unutulmaz anlar yaşattı.

Mezitli\

DÜZENLENEN TÖRENLE TAÇLANDI

Bayram coşkusunu sporla harmanlayan turnuvaların ödül töreni, bugün saat 18.00'de Soli Plajı'nda görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Dereceye giren sporcuların ödüllerini aldığı tören, sporcuların ve izleyicilerin mutluluğuyla sona erdi. Bu organizasyon, Mezitli'de sporun ve milli bayramların ne denli önemli bir yere sahip olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.