Milli Eğitim Müdürü Kal'dan hayat kurtaran çağrı: Kan bağışıyla örnek oldu

SAĞLIK Yayınlanma : 17 Şubat 2026 11:29 Düzenleme : 17 Şubat 2026 11:29
Milli Eğitim Müdürü Kal'dan hayat kurtaran çağrı: Kan bağışıyla örnek oldu
Karesi'de okulların düzenlediği kan bağışı kampanyasına katılan Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal, kan vermenin önemini vurgulayarak üç can kurtarmanın anlamını dile getirdi.
Milli Eğitim Müdürü Kal'dan hayat kurtaran çağrı: Kan bağışıyla örnek oldu

Karesi ilçesindeki Karesi Şehit Jandarma Teğmen Cengiz Evranos İlkokulu ve Ortaokulu tarafından organize edilen kan bağışı kampanyasına Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal da katılarak kan verdi.

EĞİTİMCİLERDEN ANLAMLI DESTEK

Okul idaresi, öğretmenler, veliler ve gönüllü vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte İl Müdürü Selehattin Kal, bizzat kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi.

KAN BAĞIŞININ ÖNEMİ VURGULANDI

Müdür Kal, kan bağışının hayati önemine dikkat çekerek, "Verilen her ünite kan, kurtarılan üç can demektir. Kan bağışı; insan hayatına dokunan en anlamlı dayanışma örneklerinden biridir. Bu toplumsal dayanışmaya katkı sunan tüm öğretmen, veli ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum." dedi. Kampanya, eğitim camiasının insani ve sosyal konularda da örnek bir duruş sergilediğini gösterirken, yetkililer kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirterek düzenli bağış çağrısında bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.