A Milli Kadın Futbol Takımı, 2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında İsviçre ile oynayacağı kritik maça Sinop'ta hazırlanıyor. Bu önemli karşılaşma, 18 Nisan'da Sinop Şehir Stadyumu'nda gerçekleşecek.
STADYUMDA YOĞUN HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Milli maçın oynanacağı Sinop Merkez Şehir Stadyumu'nda hummalı bir hazırlık süreci başladı. Yaklaşık 10 bin seyirci kapasiteli stadyumda, ışıklandırma sistemleri yenileniyor, boya işlemleri yapılıyor, skor tabelası kuruluyor ve koltuklar elden geçiriliyor. Görevli ekipler, tesisin uluslararası müsabaka standartlarına uygun hale getirilmesi için eksiklikleri hızla gidermeyi hedefliyor.
SİNOP'TA MAÇ HEYECANI VE EKONOMİK BEKLENTİLER
Kadınlar futbolunun önemli karşılaşmalarından birine ev sahipliği yapacak olan Sinop'ta büyük bir heyecan yaşanıyor. Kentte, milli maçın hem tanıtıma katkı sağlaması hem de ekonomik hareketliliği artırması bekleniyor. Yetkililer, tüm hazırlıkların zamanında tamamlanarak karşılaşmaya hazır bir stadyum sunulacağını bildirdi.









