Milli karateci Eray Şamdan'dan Darıca Belediye Başkanı'na madalyalı ziyaret

SPOR Yayınlanma : 03 Aralık 2025 19:53 Düzenleme : 03 Aralık 2025 19:53
Milli karateci Eray Şamdan'dan Darıca Belediye Başkanı'na madalyalı ziyaret
Milli karateci Eray Şamdan, dünya şampiyonluğu madalyasını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a takdim etti. Başkan Bıyık, Şamdan'ın azmiyle gençlere örnek olduğunu ve desteklerinin süreceğini belirtti.
Milli karateci Eray Şamdan'dan Darıca Belediye Başkanı'na madalyalı ziyaret

Mısır'da düzenlenen şampiyonada dünya şampiyonu olan milli karateci Eray Şamdan, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ı ziyaret etti. Geçirdiği operasyon nedeniyle evinde istirahat eden Başkan Bıyık'a, Şamdan altın madalyasını takdim etti.

ŞAMPİYONLUK COŞKUSU PAYLAŞILDI

27-30 Kasım tarihleri arasında Mısır'da yapılan organizasyonda erkekler kumite 60 kilo finalinde rakibini 4-0 yenen Eray Şamdan, elde ettiği başarıyı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile paylaştı. Ziyarette Şamdan'a babası ve antrenörü Adnan Şamdan, Kulüp Başkanı Enver Demirci ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Resul Kotan da eşlik etti.

MİLLİ SPORCUYA TAM DESTEK

Milli sporcu Şamdan, konuşmasında Türk bayrağını dalgalandırmanın gururunu yaşadığını belirterek, başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti. Devlet, federasyon, antrenörler, aile, kulüp ve belediyenin desteğinin kendisi için büyük önem taşıdığını vurgulayan Şamdan, Başkan Bıyık'ın her şampiyonadan önce ve sonra kendisini bir ağabey gibi arayarak destek verdiğini söyledi. Başkan Bıyık ise Şamdan'ın azmi ve disipliniyle gençlere örnek olduğunu, Darıca Belediyesi olarak her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade etti. Şamdan, kariyerindeki eksik unvanı da Mısır'da elde ederek 2025 yılını zirvede tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.