Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde, soğuk hava nedeniyle donan minibüsünü ısıtmak isteyen Mustafa Küçükzengin, aracın altında yaktığı ateşin sıçraması sonucu çıkan yangında minibüsünü kaybetti. Yangın, evin garaj kısmına da sıçrayarak hasara yol açtı.

İTFAİYE VE KÖYLÜLER SEYİRCİ KALMADI
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve köylüler, yangını söndürmek için büyük çaba gösterdi. Köylüler, traktörleriyle yanan minibüsü ve garajdaki otomobili çekerek kurtarmaya çalıştı, ancak alevler kontrol altına alındığında minibüs tamamen yanmıştı.

KALP KRİZİ HAYATINA MAL OLDU
Yangın sırasında fenalaşan Mustafa Küçükzengin, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrası sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleye tabi tutuldu. İhsangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Küçükzengin, kalp krizi geçirdiği tespit edildikten sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken hayatını kaybetti.







