MKE Ankaragücü, başkentteki minik yüreklere spor coşkusunu taşımak amacıyla Pursaklar Azmi Ertuğrul İlkokulu'nda anlamlı bir etkinliğe imza attı.

SPOR SEVGİSİ VE AİDİYET DUYGUSU AŞILANDI
Kulüp, ilkokul çağındaki çocukların sporla iç içe büyümesini ve kulübe olan bağlılıklarını artırmasını hedefleyerek bu buluşmayı organize etti. Etkinlik kapsamında minik taraftarlara kulüp formaları hediye edildi. Bu özel güne Pursaklar Kaymakamı, Belediye Başkan Yardımcısı, kulüp yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve diğer protokol üyeleri de katılarak çocuklarla bir araya geldi. Renkli anların yaşandığı buluşmada, öğrenciler futbolcularla keyifli vakit geçirme fırsatı buldu.

ANKARAGÜCÜ TARAFTARI OLMAK, AİLE OLMAK ANLAMINA GELİYOR
Etkinliğe katılan Pursaklar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk, MKE Ankaragücü'nü ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ankaragücü taraftarı olmak sadece taraftarlık anlamına gelmiyor. Ankaragücü taraftarı olmak, aile olmak anlamına geliyor. Bu duyguyu çocuklarımızla aşılamak için böyle bir organizasyon yapan Ankaragücü Spor Kulübü Yönetimi’ne teşekkür ediyoruz. Ankaragücü gerçekten çok köklü bir kulüp, tüm Türkiye’yi Ankaragücü’nü desteklemeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARIN ANKARAGÜCÜ SEVDASI YÜREKLERİNDE YAŞAMALI
Ankaragücü Yönetim Kurulu Üyesi Harun Demirtaş, etkinliğin temel amacının şehrin takımını çocuklarla buluşturarak aidiyet duygusu kazandırmak olduğunu vurguladı. Demirtaş, "Çocuklarımızın Ankaragücü sevdasını yüreklerinde yaşaması için mücadele ediyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz, futbolcularımız ve hocamız buraya gelerek çocuklarla buluştular. Yönetim olarak çocuklarımıza forma dağıttık. Çocuklarımızı Ankaragücü taraftarı yaparak şehrinin takımına sahip çıkmaya davet ediyoruz" diyerek çocukları kulübe sahip çıkmaya teşvik etti.







