Vodafone Grubu, bu yıl da Mobil Dünya Kongresi'nde yenilikçi ürün ve hizmetleriyle dikkat çekti. Standında yapay zekâdan uydu teknolojilerine kadar geniş bir yelpazede birçok çözüm tanıtıldı.

YENİ İŞBİRLİKLERİ VE ÇÖZÜMLER
Kongre kapsamında Satellite Connect Europe ve Amazon Leo işbirlikleri de duyuruldu. İspanya'nın Barselona kentinde 'IQ Çağı' temasıyla düzenlenen etkinlikte Vodafone'un standı yoğun ilgi gördü. Ziyaretçiler, toplamda 8 ana bölümde sunulan yapay zekâ ve uydu teknolojileri gibi birçok çözümü inceledi.
İKONİK CİHAZLAR VE YENİ NESİL TEKNOLOJİLER
Vodafone standında ayrıca yeni nesil ev teknolojileri sergilendi. WiFi 7 destekli Ultra Hub 7, TV Play ve Bang & Olufsen ses sistemi gibi yenilikler ziyaretçilerin ilgisini çekti. Ayrıca, standda 1980'lerden günümüze kadar 55 mobil cihaz sergilendi. Ziyaretçiler, mobil oyunu Snake’in özel versiyonu Viper'i oynama fırsatı da buldu.







