Mudanya’da alkollü sürücü motosiklete çarptı, kaçtı!

ASAYİŞ Yayınlanma : 09 Kasım 2025 08:07 Düzenleme : 09 Kasım 2025 08:07
Mudanya’da alkollü sürücü motosiklete çarptı, kaçtı!
Mudanya'da alkollü sürücü, motosiklete çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. İki kişi yaralandı ve polis ekipleri kaçan sürücüyü bulmak için araştırma başlattı.
Mudanya’da alkollü sürücü motosiklete çarptı, kaçtı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Güzelyalı Mahallesi Kestirme Yolu'nda akşam saatlerinde bir trafik kazası meydana geldi. Seyir halindeki bir otomobilin motosiklete arkadan çarpması sonucu iki kişi yaralandı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KAÇTI

Kazaya neden olan sürücünün alkollü olduğu iddia edilirken, çarpmanın ardından olay yerinden hızla uzaklaştığı öğrenildi. Mudanya'dan Bursa istikametine doğru giden 16 BHU 745 plakalı motosikleti kullanan 28 yaşındaki Abdullah K., arkasında bir yolcusuyla birlikte ilerlerken, arkadan gelen 06 JRD 69 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle motosiklete çarptı.

YARALILARA İLK MÜDAHALE YAPILDI

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve yolcu, yola savrularak metrelerce sürüklendi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Motosiklet sürücüsü Abdullah K., hafif yaralanırken, yolcu Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Abdullah K., çarpan aracın sürücüsünün kaza sonrası kısa bir süre durduğunu ve kendilerine baktığını belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.