Muğlada yasa dışı avcılığa karşı flaş gelişme: 150 kilo balığa el konuldu

GÜNDEM Yayınlanma : 02 Kasım 2025 08:58 Düzenleme : 02 Kasım 2025 08:58
Muğlada yasa dışı avcılığa karşı flaş gelişme: 150 kilo balığa el konuldu
Muğlada yasa dışı avcılıkla mücadele eden ekipler, 150 kilo Kefal balığına el koyup, 9 bin metre yasadışı ağ ele geçirdi.
Muğlada yasa dışı avcılığa karşı flaş gelişme: 150 kilo balığa el konuldu

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, deniz canlılarının yasa dışı avcılığını önlemek amacıyla denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.

DENEYİMLİ EKİPLER GÖREVDE

Son olarak Milas Güllük Körfezinde gerçekleştirilen denetimlerde, yasal olmayan ağ kullanarak avlanan 150 kilo Kefal balığına el konuldu. Denetim ekipleri, bir teknenin yasa dışı avcılık yaptığını belirleyerek, tekne sahibine ve mürettebatına idari para cezası uyguladı.

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Yapılan denetimlerde, toplam 9 bin metre uzunluğunda yasal olmayan ağ da ele geçirildi. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, sürdürülebilir su ürünleri avcılığını sağlamak adına bu denetimlerin aralıksız olarak süreceğini ve kurallara uyan balıkçılara teşekkür ettiklerini duyurdu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.