Muş'ta ambulans devrildi, 5 kişi yaralandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 09 Nisan 2026 02:45 Düzenleme : 09 Nisan 2026 02:45
Muş'ta ambulans devrildi, 5 kişi yaralandı
Muş'ta hasta nakli yapan bir ambulans devrildi, 5 kişi yaralandı. Anne ve bebeği ağır yaralı.

Muş'ta hasta nakli yapan bir ambulansın şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

Muş\

Olayın detayları

Edinilen bilgilere göre, Malazgirt Devlet Hastanesi'nden Muş Devlet Hastanesi'ne sevk edilen anne ve bir günlük bebeği taşıyan paramedik Taha A. yönetimindeki 49 AJ 121 plakalı ambulans, Karakale köyü mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kaza sonucunda ambulans sürücüsü Taha A. ile sağlık personelleri Pervin A. ve İlknur Y., hasta anne Fatma T. ve bir günlük bebeği yaralandı.

Muş\

Yaralıların durumu

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Anne Fatma Tekin'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.