MÜSİAD Muğla Şubesinde kritik görüşmeler: Üniversite-sanayi iş birliği artıyor

YAŞAM Yayınlanma : 31 Ekim 2025 02:13 Düzenleme : 31 Ekim 2025 02:13
MÜSİAD Muğla Şubesinde kritik görüşmeler: Üniversite-sanayi iş birliği artıyor
MÜSİAD Muğla Şubesinde gerçekleştirilen ziyarette üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik önemli adımlar atıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Hicret Görgülü ve Prof. Dr. Mehmet Avcı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesine önemli bir iade ziyareti gerçekleştirerek iş birliğini güçlendirmeyi hedefledi.

İŞ BİRLİĞİ GÖRÜŞMELERİ

Ziyaret esnasında, MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Nevzat Aykaç ve yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladı. Toplantıda, üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi, öğrencilerin iş dünyasına entegrasyonu ve kariyer eğitimleri konuları üzerinde kapsamlı bir fikir alışverişi yapıldı. Prof. Dr. Hatice Hicret Görgülü, üniversite olarak öğrencilerin mesleki gelişimlerini destekleyecek her türlü iş birliği fırsatına açık olduklarını ifade etti.

GENÇLER İÇİN GELECEK PROJELERİ

Prof. Dr. Mehmet Avcı, MÜSİAD ile kurulacak olan sağlam iletişimin, öğrencilerin iş hayatına daha donanımlı bir şekilde girmelerini sağlayacağına dikkat çekti. Nevzat Aykaç ise, üniversite-iş dünyası iş birliğinin yalnızca öğrenciler için değil, bölge ekonomisi için de kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, MÜSİAD olarak gençlerin kariyer gelişimlerine yönelik projeler ve staj imkânlarını sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.