Muşta gönüllü kadınlardan çocuklara kış sürprizi!

YAŞAM Yayınlanma : 30 Ekim 2025 20:41 Düzenleme : 30 Ekim 2025 20:41
Muşta gönüllü kadınlardan çocuklara kış sürprizi!
Muşta gönüllü kadınlar, çocuklara kışlık kıyafet ve oyuncak dağıtımı yaparak unutulmaz bir etkinlik gerçekleştirdi.

İzmir merkezli "Dünyayı Güzellik Kurtaracak Derneği"nin gönüllüleri, Muş’un Gündoğan köyünde çocuklarla bir araya gelerek anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

ÇOCUKLARA YENİ YIL HAZIRLIĞI

Dernek, İzmir, Bursa ve İstanbuldan gelen yedi gönüllü kadının öncülüğünde, kış ayları için çocuklara kışlık kıyafet, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri dağıttı. Öncelikle Van’ın Saray ilçesinde 75 yetim ve öksüz çocuğa ulaşıldıktan sonra, Muş’un Gündoğan köyünde etkinlik düzenlendi. Etkinlikte çocuklar için çeşitli oyunlar ve aktiviteler yapılarak, onların mutluluğu ön planda tutuldu.

PALYAÇO GÖSTERİSİYLE UNUTULMAZ ANLAR

Gönüllüler, önceden hazırladıkları ihtiyaç listesine göre kışlık kıyafet, ayakkabı ve oyuncakları çocuklara teslim ederken, ayrıca dernek üyeleri tarafından düzenlenen palyaço gösterisi ile çocuklara sürpriz yapıldı. Dernek Başkanı Şule Güloğulları Demir, etkinliğin amacını ve yardımseverlerin desteğinin önemini vurgulayarak, "Köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklarımızın taleplerini karşılamak için yıllardır çalışıyoruz. Bu iyilik seferberliği, hayırseverlerin destekleriyle her geçen gün büyüyor. Bu süreçte çocukların mutluluğunu görmek, harcadığımız emeğin karşılığını fazlasıyla veriyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.