Muşta jandarma ekipleri, gerçekleştirdikleri başarılı bir operasyon sonucunda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 220 bin lira olan 488 adet sahte marka cüzdanı ele geçirdi.
OPERASYONUN ARKA PLANI
Muş İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmalarla C.B. isimli şahsın Bitlisten Muşa sahte cüzdan getireceği bilgisini aldı. Bu bilgi doğrultusunda, KOM Şube Müdürlüğü ve Gökyazı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Gökyazı Yol Kontrol Noktasında durdurdukları kamyonette arama gerçekleştirdi.
ÜRÜNLERİN KATEGORİSİ
Yapılan aramada, 200 adet Coach marka, 188 adet Louis Vuitton marka ve 100 adet Michael Kors marka toplam 488 adet sahte cüzdan ele geçirildi. Ele geçirilen bu ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 1 milyon 220 bin lira olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak C.B. isimli şahıs, 6769 sayılı sınai mülkiyet kanununa muhalefet suçundan gözaltına alındı ve adli işlemler başlatıldı.








