Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları N’Golo Kante ve Levent Mercan, düzenlenen imza gününde taraftarlarıyla bir araya geldi.

FENERIUM İMZA GÜNÜ ORGANİZASYONU
Fenerium, taraftarları futbolcularla buluşturma etkinliklerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Matteo Guendouzi, Dorgeles Nene ve Sidiki Cherif’in katılımıyla gerçekleşen imza gününün ardından, bugün de Kante ve Mercan’ın yer aldığı özel bir organizasyon düzenlendi. Maraton Fenerium Mağazası’nda gerçekleşen etkinliğe taraftarların ilgisi oldukça yoğundu.

TARAFTARLARLA FOTOĞRAF VE İMZA KEYFİ
Futbolcular, bu özel günde taraftarlarla fotoğraf çektirip imza dağıttılar. Fenerium'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orkan Orakçıoğlu ile Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Öncel, taraftarlara gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ederek, imza günlerinin ve diğer organizasyonların devam edeceğini ifade ettiler.







