NATO Zirvesi Öncesi Ankara'da Sıkı Trafik Denetimi

ASAYİŞ Yayınlanma : 06 Temmuz 2026 20:26 Düzenleme : 06 Temmuz 2026 20:26
NATO Zirvesi Öncesi Ankara'da Sıkı Trafik Denetimi
NATO Zirvesi nedeniyle Ankara'da polis ve jandarma ekipleri, şüpheli araç ve kişilere yönelik denetimleri artırdı. Kurallara uymayanlara ceza kesilirken, denetimler zirve boyunca sürecek.
NATO Zirvesi Öncesi Ankara'da Sıkı Trafik Denetimi

Ankara'da yaklaşan NATO Zirvesi dolayısıyla güvenlik önlemleri artırılırken, polis ekipleri tarafından şehir genelinde kapsamlı trafik denetimleri sürdürülüyor.

NATO Zirvesi Öncesi Ankara\

ŞÜPHELİ ARAÇ VE KİŞİLERE YÖNELİK UYGULAMA

Turgut Özal Bulvarı'nda gerçekleştirilen denetimlerde, şüpheli görülen araçlar ve kişiler durdurularak detaylı kontrol ediliyor. Sürücülerin belgeleri incelenirken, bazı araçlar ve şahıslar üzerinde de arama yapılıyor. Bu uygulamalarla trafik düzeninin sağlanması ve olası güvenlik tehditlerinin önüne geçilmesi hedefleniyor.

NATO Zirvesi Öncesi Ankara\

CEZALAR VE SÜRECEK DENETİMLER

Denetimler sırasında trafik kurallarını ihlal eden, akışı aksatan veya eksik evrakla yakalanan sürücülere idari para cezaları kesiliyor. Zirve süresince devam edecek olan bu denetimler, şehir genelinde görev yapacak 49 bin polis ve 7 bin jandarma personeli tarafından titizlikle yürütülecek. Bu kapsamlı önlemler, zirvenin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını amaçlıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.