NEÜ ile Viyana kardeşlik derneği iş birliğini yeniledi

EĞİTİM Yayınlanma : 30 Kasım 2025 15:38 Düzenleme : 30 Kasım 2025 15:41
NEÜ ile Viyana kardeşlik derneği iş birliğini yeniledi
NEÜ ve Viyana Kardeşlik Derneği, aile odaklı eğitim ve danışmanlık faaliyetlerinin güçlendirilmesi için iş birliği protokolünü yenileyerek çalışmaların kapsamını genişletme kararı aldı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ile Viyana Kardeşlik Derneği arasında aile odaklı çalışmalara yönelik yeni bir iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol, NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu ve Viyana Kardeşlik Derneği Başkanı Dr. Ahmet Akbulut tarafından karşılıklı olarak imza altına alındı.

AİLE DANIŞMANLIĞI PROGRAMLARINA YOĞUN İLGİ

NEÜ ile Viyana Kardeşlik Derneği arasında geçmiş dönemlerde yapılan protokoller kapsamında, yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik Aile Danışmanlığı Sertifika Programları, eğitimler ve sosyal destek faaliyetleri yürütülmüştü.

Bu çalışmalar sonucunda çok sayıda kursiyer sertifika almaya hak kazandı ve projeler hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük ilgi gördü.

AİLE DEĞERLERİNİ GÜÇLENDİRMEYE YÖNELİK YENİ DÖNEM

Aile değerlerinin güçlendirilmesi, aile içi iletişimin artırılması ve danışmanlık kapasitesinin geliştirilmesine yönelik faaliyetler, önceki dönemlerde olumlu geri dönüşler almıştı.

İmzalanan yeni protokolle birlikte, bu çalışmaların içerik ve kapsam açısından güncellenerek daha geniş bir kitleye ulaşması hedefleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • rıza yalçın01 Aralık 2025 11:15

    Yerli milli müslüman ilahiyat profesörünün giyindiği yabancı marka montun fiyatı 10 bin tl civarında