Nevşehir'de dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, Yeni Mahalle Okul Sokak'taki bir apartman dairesinde yaşayan 5 kişi, şiddetli baş dönmesi ve bulantı şikayetleri üzerine acil yardım çağırdı.
DOĞAL GAZ ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİ
Olay yerine hızla intikal eden sağlık ve polis ekipleri, dairede yaşayanların doğal gazdan zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerine çalışma başlattı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan 5 kişi, Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
BİR KİŞİNİN DURUMU AĞIR
Hastaneye kaldırılan şahıslardan birinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayın ardından doğal gaz firması ekipleri de binada detaylı inceleme yapmak üzere bölgeye sevk edildi. Yetkililer, olayın kesin nedenini belirlemek için soruşturma başlattı.








