Nevşehir'de otomobil ile motorlu bisikletin çarpışması, akılalmaz bir kazaya yol açtı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan motorlu bisiklet sürücüsü yaralanırken, olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

YARALANAN SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI
Kaza, şehrin işlek caddelerinden Nisa Caddesi'nde meydana geldi. A.D. yönetimindeki 50 AEC 521 plakalı otomobil ile F.B. idaresindeki 50 AFB 618 plakalı motorlu bisikletin çarpışması sonucu, motosiklet sürücüsü F.B. yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ve polis ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Neyse ki, yaralının durumunun iyi olduğu bilgisi verildi.

SÜRÜCÜ BELGESİ İPTAL VE KASKSIZ OLMANIN BEDELİ AĞIR OLDU
Ancak kazanın ardından yapılan incelemeler, F.B.'nin durumunun vahametini ortaya koydu. Sürücü belgesinin daimi olarak iptal edildiği ve kask kullanmadığı tespit edilen F.B.'ye, hem ehliyetsiz araç kullanmak hem de kask takmamak suçlarından toplamda 242 bin 500 TL gibi astronomik bir idari para cezası kesildi. Kullanılan motorlu bisiklet ise yediemin otoparkına çekildi. Kaza anına ait görüntüler ise olayın ne kadar tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini gözler önüne seriyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.








