Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bulunan bir fabrikada meydana gelen talihsiz olayda, harç karma makinasına sıkışan bir işçi ağır yaralandı.

KAZA ANINDA NELER OLDU?
Olay, Gülşehir'deki sanayi sitesinde yer alan bims fabrikasında gerçekleşti. Dursun Ç. (30) isimli işçi, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı harç karma makinasına sıkıştı. Kaza sonrası işçinin sol kolu ve sol bacağında ciddi yaralanmalar meydana geldi.
SAĞLIK EKİPLERİ HIZLA SEVK EDİLDİ
Olayın bildirilmesinin ardından hemen sağlık ekipleri, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri olay yerine intikal etti. Ekiplerin yaklaşık bir saat süren çabası sonucunda Dursun Ç., sıkıştığı yerden kurtarıldı. İlk müdahalesinin ardından ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan işçinin durumu ciddiyetini koruyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.







