Niğde 8. kitap fuarı, okuyucularla buluştu ve başarıyla sona erdi

KÜLTÜR SANAT Yayınlanma : 02 Aralık 2025 03:54 Düzenleme : 02 Aralık 2025 03:54
Niğde 8. kitap fuarı, okuyucularla buluştu ve başarıyla sona erdi
Niğde 8. Kitap Fuarı, okurların yoğun ilgisiyle sona erdi. Belediye Başkanı Özdemir, fuarın büyümeye devam ettiğini vurguladı.

Niğde Hazım Tepeyran Kültür Merkezi otoparkında bu yıl 'Okuyan Şehir' temasıyla düzenlenen 8. Niğde Kitap Fuarı, büyük bir ilgiyle sona erdi.

GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ

Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, fuar boyunca gençler ve çocuklar yoğun bir katılım gösterdi. Belediye Başkanı Emrah Özdemir, fuarın her yıl artan bir ilgiyle büyümeye devam ettiğini ifade etti.

KÜLTÜR VE SANATTA YENİ BİR DÖNEM

Fuarın 10 gün boyunca açık kaldığını hatırlatan Özdemir, 'Gençlerimizin fuara gösterdiği ilgi bizleri mutlu etti. Niğde, yalnızca altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla değil, kültür ve sanat alanındaki yükselişiyle de Türkiye'nin örnek şehirlerinden biri haline geliyor. Son 6 yılda şehrimize kazandırdığımız 5 kütüphaneyle gençlerimizi ve çocuklarımızı bilgiyle buluşturmaya devam ediyoruz.' şeklinde konuştu. Fuar süresince Şermin Yaşar, Bahadır Yenişehirlioğlu, Oytun Erbaş, Sinan Yağmur, Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ve Serhat Yabancı gibi yazarlar, okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzaladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.