Niğde'de 'Fikrini Paylaş' yarışmasının kazananları belli oldu

SAĞLIK Yayınlanma : 21 Ocak 2026 05:04 Düzenleme : 21 Ocak 2026 05:04
Niğde'de 'Fikrini Paylaş' yarışmasının kazananları belli oldu
Niğde Belediyesi'nin düzenlediği 'Fikrini Paylaş, Şehrine Değer Kat' yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Katılımcılar, şehrin geleceği için projelerini sundu.
Niğde'de 'Fikrini Paylaş' yarışmasının kazananları belli oldu

Niğde Belediyesi tarafından düzenlenen 'Fikrini Paylaş, Şehrine Değer Kat' ödüllü proje yarışmasının sonuçları açıklandı.

Kategoriler ve Başvurular

Yarışma, Niğde’nin gelişimine katkı sunmayı amaçlıyor. Jüri, farklı alanlarda hazırlanan projeleri titizlikle değerlendirerek dereceye giren katılımcılara ödüllerini verdi. Yarışmaya 7-18 yaş, 19-29 yaş ve 30 yaş üzeri olmak üzere üç kategoride toplam 136 kişi, 185 proje ile başvurdu. Ayrıca, belediye personeli de 40 bireysel ve grup projesiyle yarışmaya katıldı.

Ödül Töreni ve Başkan Özdemir'in Açıklamaları

Ödül töreninde Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, katılımcılara teşekkür ederek, şehrin geleceğini birlikte şekillendirme vurgusu yaptı. Özdemir, bu yarışmanın Niğde’ye dair düşünen ve üreten katılımcıların vizyonunu ortaya koyduğunu belirtti. Ayrıca, yüksek katılım sağlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, herkesin bir gün kendini belediye başkanı olarak hayal etmesini ve şehirle ilgili görüşlerini paylaşmasını istedi. Başvuruların, katılımcı yönetimin temelini oluşturduğunu ifade etti.

Projelerin Değerlendirilmesi

Özdemir, Niğde'de uygulanabilir ve şehre değer katacak projelerin belirlenmesinin kendileri için büyük mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı. Katılımın, en az ödül almak kadar önemli olduğunu belirten Özdemir, yapılan konuşmaların ardından dereceye giren proje sahiplerine ödüllerinin verildiğini duyurdu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.