Niğde'de nişanlı çiftin kavgası kanlı bitti: 1 yaralı

ASAYİŞ Yayınlanma : 05 Temmuz 2026 01:49 Düzenleme : 05 Temmuz 2026 01:49
Niğde'de nişanlı çiftin kavgası kanlı bitti: 1 yaralı
Niğde'de nişanlı çift arasında çıkan kavga, genç kadının nişanlısını yaralamasıyla sonuçlandı. İntihar girişiminde bulunan kadın, ekiplerin çabasıyla kurtarıldı.
Niğde'de nişanlı çiftin kavgası kanlı bitti: 1 yaralı

Niğde'de nişanlı bir çift arasında çıkan tartışma, ayrılık sebebiyle büyük bir kargaşaya dönüştü. Genç kadın, sinir krizi geçirerek nişanlısını cam parçalarıyla yaraladıktan sonra kendisini eve kilitleyerek intihar girişiminde bulundu.

Niğde\

Olayın detayları

Suat Baykal Caddesi üzerinde yaşanan bu talihsiz olayda, düğün hazırlığı yapan H.E. ile F.S. arasında nişanın bozulması nedeniyle gerginlik yaşandığı bildirildi. Tartışmanın büyümesiyle birlikte genç kadının sinir krizi geçirdiği ve kırdığı cam parçalarıyla nişanlısı F.S.’yi yaraladığı öğrenildi. H.E. daha sonra evdeki bir odaya kilitlenerek intihar etmeye çalıştı.

Niğde\

Kurtarma operasyonu

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Genç kadının pencereden atlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri, bina önüne hava yastığı açarak güvenlik önlemi aldı. Uzun uğraşlar sonucunda genç kadın ve nişanlısı, ikna edilerek kilitli odadan çıkarıldı. Yaralanan F.S. ile sinir krizi geçiren H.E., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.