Nilüfer’in 7’nci giyim pazarı açıldı

GÜNDEM Yayınlanma : 03 Kasım 2025 01:48 Düzenleme : 03 Kasım 2025 01:48
Nilüfer’in 7’nci giyim pazarı açıldı
Nilüfer Belediyesi, vatandaşlara ekonomik alışveriş imkanı sunmak amacıyla Altınşehir Mahallesinde 7nci giyim pazarını açtı. Pazar, her pazar günü hizmet verecek ve sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olarak öne çıkıyor.
Nilüfer’in 7’nci giyim pazarı açıldı

Nilüfer Belediyesi, vatandaşlara ekonomik alışveriş imkanı sunmak amacıyla başlattığı giyim pazarlarını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda Altınşehir Mahallesinde 7nci giyim pazarı hizmete açıldı. Pazar, her pazar günü mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak.

EKONOMİK ALIŞVERİŞ NOKTALARI ÇOĞALIYOR

Daha önce 19 Mayıs, Üçevler, Cumhuriyet, Konak, Görükle ve İhsaniye mahallelerinde açılan giyim pazarlarına Altınşehir de eklenmiş oldu. Bu gelişme, Nilüferdeki sosyal belediyecilik anlayışının bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

AÇILIŞ TÖRENİ VE KATILIMCILAR

Altınşehir Mahallesindeki pazarın açılış törenine Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Emre Karagöz, BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, Bursa Yaymacılar ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Tüccaroğlu, Bursa Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Refik Aksu, Bursa Sebzeciler Meyveciler ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Necip Güler, Bursa Tenekeciler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Bedri Gülşen, Altınşehir Mahalle Muhtarı Melahat Şanal ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan yetkililer, pazarın hem vatandaşlar hem de esnaf için faydalı olacağını vurguladılar. Çocuklara alışveriş çeki hediye edilirken, Karagöz ve Bilgit de vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.