Trabzon'un Arsin ilçesinde yaşanan acı olayda, denizde boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtarmak için suya atlayan 48 yaşındaki baba Fatih Kurutçu, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
FEDAKAR BABA, OĞLUNU KURTARMAK İÇİN CANINI HİÇE SAYDI
Olay, dün öğle saatlerinde Arsin sahilinde piknik yapan ailenin başına geldi. İddiaya göre, denizde çırpınan oğlunu fark eden baba Fatih Kurutçu, zaman kaybetmeden suya atladı. Ancak akıntının gücüne kapılan baba da tehlike atlattı. Çevredeki vatandaşların ve yoldan geçmekte olan trafik polislerinin dikkati sayesinde baba ve oğlu denizden sağ salim çıkarıldı.
UMUTLAR TÜKENMEDİ AMA ACİ HABER GELDİ
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan baba ve oğul için yoğun bir çaba sarf edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Fatih Kurutçu'dan acı haber geldi. Baba Kurutçu, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Oğlunun ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.








