Öğrenciler, tramvayla keyifli bir yolculuk yaparak tarih öğrendi

KÜLTÜR SANAT Yayınlanma : 12 Mart 2026 03:52 Düzenleme : 12 Mart 2026 03:52
Öğrenciler, tramvayla keyifli bir yolculuk yaparak tarih öğrendi
Öğrenciler, tramvayla keyifli bir yolculuk yaparak tarih öğrendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan Antalya Ulaşım AŞ, Mimar Sinan İlkokulu öğrencilerine özel bir etkinlik düzenleyerek kapılarını açtı.

KEYİFLİ YOLCULUK

Vakıf Çiftliği istasyonundan tramvaya binen öğrenciler, kitap okuyarak Fatih depo sahasına kadar keyifli bir yolculuk gerçekleştirdi. Yolculuk sonunda, depo sahasında bulunan eğitim salonuna gelen öğrenciler, raylı sistemlerin ve tramvayın gelişim sürecini yakından tanıma fırsatı buldu.

İNTERAKTİF EĞİTİM

Antray’ın tarihine yolculuk yapan minikler, tramvayda ve istasyonlarda uyulması gereken kuralları animasyonlar eşliğinde öğrendi. Soru-cevap etkinliği ile bilgilerini pekiştiren öğrenciler, Antalya Ulaşım AŞ’nin

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.