Öğrenciler, Vali Çiftçi'ye forma imzalatmak için sıraya girdi

YAŞAM Yayınlanma : 24 Kasım 2025 09:41 Düzenleme : 24 Kasım 2025 09:41
Öğrenciler, Vali Çiftçi'ye forma imzalatmak için sıraya girdi
Erzurum'da öğrenciler, Vali Çiftçi'ye forma imzalatmak için sıraya girdi ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Erzurum'da öğrenciler, Vali Mustafa Çiftçi'yi ziyareti esnasında forma imzalatmak için adeta kuyruk oluşturdu.

VALİ ÇİFTÇİ, ŞEHİT TAHA NERGİZ İLKOKULU'NU ZİYARET ETTİ

Bu yıl yeni binasında eğitim ve öğretime başlayan Palandöken ilçesindeki Şehit Taha Nergiz İlkokulu'na giden Vali Çiftçi, okul yöneticileri tarafından karşılandı. Vali, okulun genel durumu ve yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında kapsamlı bir bilgi aldı.

ÖĞRENCİLERLE SAMİMİ SOHBETLER

Vali Çiftçi, 1’inci ve 4’üncü sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledi. Bir öğrencinin forma imzalama isteğini geri çevirmeyen Çiftçi, sınıftaki diğer öğrencilerin benzeri taleplerini de kırmadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.