Oğuzhan Uğur ve 9 kişi Ahbap soruşturmasında adliyede!

ASAYİŞ Yayınlanma : 20 Temmuz 2026 13:36 Düzenleme : 20 Temmuz 2026 13:36
Oğuzhan Uğur ve 9 kişi Ahbap soruşturmasında adliyede!
Ahbap Derneği soruşturması kapsamında gözaltına alınan Oğuzhan Uğur ve 9 kişi, savcılıkta ifade vermeye başladı. Daha önce 18 kişi tutuklanmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Ahbap Derneği soruşturması kapsamında gözaltına alınan isimler arasında yer alan Oğuzhan Uğur ve 9 şüphelinin savcılık ifadelerine başlandı.

SORUŞTURMADA SON DURUM

Ahbap Derneği'ne yönelik devam eden soruşturma çerçevesinde, daha önce Haluk Levent'in de aralarında bulunduğu 18 kişi tutuklanmıştı. Son operasyonla birlikte Oğuzhan Uğur ve diğer 9 kişi gözaltına alınarak emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

ADALET ÖNÜNDE İFADE VERECEKLER

Şu an itibarıyla, Oğuzhan Uğur'un da aralarında bulunduğu 10 şüphelinin savcılık makamında ifade alma işlemlerinin başladığı bilgisi edinildi. Bu süreç, soruşturmanın ilerleyişi açısından kritik bir aşamayı teşkil ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.