Okul Aile Birliği'nden anlamlı iftar: Tüm okul aynı sofrada!

KÜLTÜR SANAT Yayınlanma : 03 Mart 2026 21:50 Düzenleme : 03 Mart 2026 21:50
Okul Aile Birliği'nden anlamlı iftar: Tüm okul aynı sofrada!
Sarıgöl'de Bağlıca Halil Duran İlk ve Ortaokulu'nda Okul Aile Birliği'nin düzenlediği iftar programında öğrenciler ve veliler bir araya geldi. Ramazan bilincinin pekiştirildiği etkinlikte geleneksel gösteriler de yapıldı.
Okul Aile Birliği'nden anlamlı iftar: Tüm okul aynı sofrada!

Sarıgöl'de bulunan Bağlıca Halil Duran İlk ve Ortaokulu'nda, Okul Aile Birliği tarafından organize edilen özel bir iftar etkinliği düzenlendi. Bu anlamlı buluşmada, öğrenciler ve veliler hep birlikte aynı sofrayı paylaştı.

Bağlıca Düğün Salonu'nda Gönül Sofrası

Sarıgöl ilçesine bağlı Bağlıca Mahallesi'nde hayat bulan iftar programı, mahalledeki düğün salonunda gerçekleşti. Okul Aile Birliği ile öğrenci velilerinin güçlü iş birliğiyle hayata geçirilen organizasyona, mahalle muhtarı, Okul Aile Birliği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, okul müdürü, değerli öğretmenler ve minik öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan Ruhunu Yaşatan Etkinlikler

Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen bu özel programda, öğrencilerin Ramazan bilincini derinleştirmeleri ve bu mübarek ayın faziletlerini öğrenmeleri hedeflendi. İftar yemeğinin ardından sahneye çıkan çocuklar, geçmiş yıllarda Ramazan ayında yapılan geleneksel etkinlikleri canlandırarak davetlilere keyifli anlar yaşattı. Okul Müdürü Ahmet Balamutcu, programdaki konuşmasında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çocuklarımızla böylesine güzel bir iftar yemeği programında bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti. Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm velilerimize, Okul Aile Birliğimize, muhtarımıza, öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.