Okul saldırısı sonrası TBMM komisyonu başkanı Beyazıt: Bu acı tüm milletimizin

SİYASET Yayınlanma : 14 Mayıs 2026 16:53 Düzenleme : 14 Mayıs 2026 16:53
Okul saldırısı sonrası TBMM komisyonu başkanı Beyazıt: Bu acı tüm milletimizin
TBMM Araştırma Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, Kahramanmaraş'taki okul saldırısı sonrası "Bu acı sadece Maraş’ın değil tüm milletimizin acısıdır" diyerek, benzer olayların önlenmesi için titiz bir çalışma yürüteceklerini belirtti.
Okul saldırısı sonrası TBMM komisyonu başkanı Beyazıt: Bu acı tüm milletimizin

Kahramanmaraş'taki Aysel Çalık Ortaokulu'nda yaşanan yürek burkan silahlı saldırının ardından TBMM Meclis Araştırma Komisyonu Başkanı Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, bölgede incelemelerde bulundu.

Okul saldırısı sonrası TBMM komisyonu başkanı Beyazıt: Bu acı tüm milletimizin 1

ACILAR PAYLAŞILDI, MEZARLAR ZİYARET EDİLDİ

Beyazıt ve komisyon üyeleri, saldırıda hayatını kaybeden çocukların mezarlarını ziyaret ederek Fatiha okudu. Yaşamını yitiren öğretmen için de dua eden Beyazıt, "Bu çok büyük bir hadisedir. Milletimizin başı sağ olsun. Sadece bu ailelerimiz, Maraş’ımız değil, tüm milletimizin başı sağ olsun." ifadeleriyle derin üzüntüsünü dile getirdi. Ekip olarak genç yavruların kaybının acısını bir kez daha derinden hissettiklerini belirten Beyazıt, ailelere sabır diledi.

Okul saldırısı sonrası TBMM komisyonu başkanı Beyazıt: Bu acı tüm milletimizin 2

BENZER OLAYLARIN ÖNLENMESİ İÇİN KARARLILIK VURGUSU

TBMM'de tüm partilerin oy birliğiyle kurulan araştırma komisyonunun, benzer olayların tekrar yaşanmaması için her türlü araştırmayı ve incelemeyi yapacağını vurgulayan Beyazıt, aile ziyaretlerine başlayacaklarını ve hastanede tedavisi süren yaralı öğrenciyi de ziyaret ettiklerini aktardı. Beyazıt, "Bu acı gerçekten çok büyük bir acı. Araştırma komisyonumuz, buna benzer olayların bir daha yaşanmaması için gereken her türlü araştırmayı ve incelemeyi yapacaktır." dedi. Aile ziyaretlerinin daha özel ve sakin bir ortamda gerçekleşmesini arzu ettiklerini belirten Beyazıt, milletin acılarını paylaşmak ve yanlarında olduklarını hissettirmek amacında olduklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.