Kahramanmaraş'ta yürekleri dağlayan bir saldırının ardından, 9 kişinin hayatını kaybettiği ve 13 kişinin de yaralandığı Ayser Çalık Ortaokulu'nda temizlik çalışmaları başlatıldı.

Okulda Kan Donduran Saldırı
Merkez Onikişubat ilçesi Haydarbey Mahallesi'nde yer alan okulda meydana gelen silahlı saldırı, bölgeyi yasa boğdu. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, 3 cumhuriyet başsavcıvekili ve 4 cumhuriyet savcısı görevlendirildi. Saldırgan İ.A.M.'nin babası ve annesi de gözaltına alındı.

Vatandaşlar Okul Önünde Bekliyor
Havanın kararmasına rağmen, Ayser Çalık Ortaokulu önünde vatandaşların bekleyişi devam ediyor. Bölgede Çevik Kuvvet Polisleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındığı gözlemleniyor.

Temizlik Çalışmaları Başladı
Öte yandan, saldırının gerçekleştiği okulda görevliler tarafından temizlik çalışması başlatıldı. Okulun içinin suyla yıkandığı anlar kameralara yansıdı.







