Okulun ilk günü öğrencilere fidan hediye edildi

EĞİTİM Yayınlanma : 08 Eylül 2025 15:31 Düzenleme : 08 Eylül 2025 15:36
Okulun ilk günü öğrencilere fidan hediye edildi
Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk gününde okulları ziyaret ederek öğrencilere dikmeleri için fidan hediye etti.

İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk okulları ziyaret etti.

Ziyaretler çerçevesinde Atatürk Ortaokulu, Gazi İlkokulu ve Mesleki Eğitim Merkezi’ne giden Konuk, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Program, “Yeşil Vatan – Benim Okulum Geleceğe Çare” etkinlikleri ile bütünleştirilerek öğrencilere, İlçe Orman Müdürlüğü tarafından temin edilen fidanlar hediye edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, “İlköğretim Haftası, çocuklarımızın eğitim yolculuğuna umutla başlaması için önemli bir dönemdir. Aynı zamanda çevre bilinci kazandırmak da görevlerimiz arasındadır. Bugün öğrencilerimize hediye ettiğimiz fidanlar, geleceğe bırakacağımız en güzel miraslardan biridir.” dedi.

İlköğretim Haftası kutlamalarının ve Yeşil Vatan etkinliklerinin hafta boyunca farklı okul ziyaretleriyle devam edeceği bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.