Kahramanmaraşın Onikişubat ilçesinde, Cumhuriyetin 102. kuruluş yıl dönümü coşkusu Cumhuriyetin 1000 Sesi adlı görkemli bir konserle doruk noktasına ulaştı.

BİNLERCE ÖĞRENCİ SAHNEDE BULUŞTU
Onikişubat Belediyesinin ev sahipliğinde Merkez Spor Salonunda halka açık olarak gerçekleştirilen bu özel etkinliğin şefliğini Dr. Öğretim Üyesi Ezgi Tekgül ve Oğuz Canlı üstlendi. Konser, Cumhuriyet ruhunu müzikle yaşatmayı hedefleyen, coşkulu ve etkileyici bir programla izleyicilere sunuldu.

BELEDİYE BAŞKANINDAN REKOR AÇIKLAMASI
Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, projenin önemine vurgu yaparak, Biz de Onikişubat Belediyesi olarak güçlü bir ses vermek istedik. Farklı okullardan öğrencilerimizle birlikte 3 aydır süren bu çalışma, bugün taçlandı. Belki de bu bir rekordur. Bin kişilik öğrenci topluluğumuzdan oluşan koro ile hemşehrilerimizi buluşturduk ifadelerini kullandı. Konser, binlerce öğrencinin bir araya gelerek Cumhuriyete olan bağlılıklarını müzikle dile getirmesiyle unutulmaz bir anıya dönüştü.







