Ordu'nun Ünye ilçesinde, sokak ortasında meydana gelen bir olayda, tabanca ile vurulan bir kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

OLAYIN DETAYLARI
Bayramca Mahallesi Şehit Cemal Mutlu Sokak üzerinde gerçekleşen olayda, Mehmet D. (61) ve önceden husumetli olduğu Fatih Tefir (37) karşılaştı. Bunun üzerine Mehmet D., yanında taşıdığı tabancayla Tefir'e ateş açtı. Tefir, vücuduna isabet eden yaklaşık 10 kurşunla kanlar içinde yere yığıldı.

SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNDE
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Tefir, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde yapılan incelemelerde 10 adet boş kovan bulundu.

KAÇAN SALDIRGAN PEŞİNDE
Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçan saldırganın kimliğini belirlemenin yanı sıra, elektrikli aracıyla olay yerinden uzaklaştığını tespit etti. Saldırganın aracı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulundu ve yakalanması için geniş çaplı inceleme başlatıldı.







