Ordu sahiline yeni bir soluk: Mavna sosyal tesisi vatandaşların hizmetinde

YAŞAM Yayınlanma : 30 Kasım 2025 13:08 Düzenleme : 30 Kasım 2025 13:08
Ordu sahiline yeni bir soluk: Mavna sosyal tesisi vatandaşların hizmetinde
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akyazı sahilinde 'Mavna' adlı yeni sosyal tesisi açtı. Denize sıfır konumdaki tesis, vatandaşlara oturma alanları ve ikram hizmetleri sunuyor.
Ordu sahiline yeni bir soluk: Mavna sosyal tesisi vatandaşların hizmetinde

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Akyazı sahilindeki düzenleme çalışmalarını tamamlayarak 'Mavna' adını verdiği yeni bir sosyal tesisi hizmete açtı. Akyazı Mahallesi 15 Temmuz Milli İrade Bulvarı üzerinde bulunan alanda gerçekleştirilen düzenlemeler sonucunda oluşturulan tesis, şehrin sosyal yaşamına yeni bir soluk getirdi.

DENİZE SIFIR KONUMDA HİZMET

Sosyal tesiste oturma alanları, dinlenme noktaları ve çeşitli ikram hizmetleri bulunuyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiği proje, sahil hattındaki sosyal yaşam alanlarının artırılmasına yönelik çalışmaların önemli bir parçası olarak dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTUR A.Ş. tarafından işletilen tesis, denize sıfır konumu ve temel ihtiyaçlara yönelik hizmetleriyle vatandaşların beğenisine sunuldu.

VATANDAŞLARDAN OLUMLU TEPKİLER

Tesisi ziyaret eden vatandaşlar, tesisin sahil kullanımını kolaylaştırdığını ve fiyatların erişilebilir seviyede olduğunu belirtti. Bölge sakinleri, tesisin sahile kazandırılmasının burada vakit geçirmek isteyenler için yeni ve cazip bir seçenek sunduğunu ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Mavna Sosyal Tesisi, hem yerel halkın hem de şehri ziyaret edenlerin deniz kenarında keyifli vakit geçirebileceği modern bir mekan olarak hizmet vermeye başladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.