Ormanda dehşet: Tomruklar işçiyi ezdi, hayatı pamuk ipliğine bağlı!

ASAYİŞ Yayınlanma : 12 Mayıs 2026 04:13 Düzenleme : 12 Mayıs 2026 04:13
Ormanda dehşet: Tomruklar işçiyi ezdi, hayatı pamuk ipliğine bağlı!
Bartın'da ormanda tomruk taşıma kazası: Mustafa Özsoy adlı işçi, kopan zincirle üzerine düşen tomrukların altında kalarak ağır yaralandı ve yoğun bakımda tedavi görüyor.

Bartın'ın Ulus ilçesinde, ormanlık alanda yaşanan trajik bir kaza, bir işçinin hayatını kabusa çevirdi. Ağaç kesim işlerinde çalışan Mustafa Özsoy, ne yazık ki enkaz altında kaldı.

TRAKTÖRDEN DÜŞEN TOMRUKLAR TEHLİKE SAÇTI

Edinilen bilgilere göre, Üçsaray köyü civarındaki ormanlık arazide devam eden tomruk taşıma çalışmaları sırasında, traktöre bağlı zincirin kopmasıyla birlikte devasa bir tomruk, işçi Mustafa Özsoy'un üzerine düştü. Bu ani ve korkunç olay sonucunda Özsoy, ağır yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yerinde yaparak yaralı işçiyi ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Hastanede yapılan ilk müdahalelerde, Özsoy'un vücudunda birden fazla kırık olduğu tespit edildi. Durumu kritik olan işçinin, hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan bu acı olayla ilgili olarak savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Kazanın nedenleri ve ihmal olup olmadığına dair incelemeler titizlikle sürdürülüyor. Bu tür iş kazalarının bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiği bir kez daha gözler önüne serildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.