Oto Galericiler Sitesi’nde 'Drift'e kameralı önlem

GÜNCEL Yayınlanma : 15 Ekim 2025 01:52 Düzenleme : 15 Ekim 2025 01:54
Oto Galericiler Sitesi’nde 'Drift'e kameralı önlem
Konya Oto Galericiler Sitesi’nde hızlı araç kullanım sonucu ortaya çıkan trafik kazalarını önlemek ve özellikle gece geç saatlerde drift yapılmasını engellemek için Emniyet Müdürlüğü tarafından MOBESE kameraları yerleştirildi.

MOBESE TESPİT EDECEK

Konya’da araç satışları ile birlikte trafiğin yoğun olduğu Galericiler Sitesi’nde kaza ve drift yapılmasını önlemek için köklü bir çözüm getirildi. Konya Oto Galericiler Odası’nın girişimleri sonucu Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan yeni önlem ile artık Oto Galericiler Sitesi’nde araçlarla hem hız hem de drift yapmak zorlaşacak. Gece veya gündüz drift yapan sürücüler MOBESE kameraları ile anında tespit edilip gerekli cezai işlem uygulanacak.

EMNİYET MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜLER

Konya Oto Galericiler Sitesi’nde hızlı araç kullanım sonucu ortaya çıkan trafik kazalarını önlemek ve özellikle gece geç saatlerde drift yapılmasını engellemek için Emniyet Müdürlüğü tarafından MOBESE kameraları yerleştirildi. Konya Oto Galericiler Lastikçi ve Yıkamacılar Odası Başkanı Abdullah Acıbadem, sitede yapılan yeni değişikliği duyururken, ‘’Konya İl Emniyet Müdürümüz Maksut Yüksek'e Konya Oto Galericiler sitesi içerisinde güvenlik tedbirleri kapsamında Mobese Kamera sistemleri kurulması talebinde bulunduk. Talebimizi geri çevirmeyen kıymetli Müdürümüze esnaflarımız adına teşekkür ederim.’’ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.