Özköse: Gençler için siyaset eğitimi kritik öneme sahip

YAŞAM Yayınlanma : 26 Nisan 2026 14:05 Düzenleme : 26 Nisan 2026 14:05
Özköse: Gençler için siyaset eğitimi kritik öneme sahip
Ahmet Özköse, gençlerin bilinçli bireyler olarak yetişmesi için siyaset eğitiminin önemini vurguladı ve MTTB'yi tebrik etti.

Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Ahmet Özköse, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) tarafından düzenlenen Siyaset Okulu programına katıldı. İstanbul'da gerçekleştirilen bu önemli programa, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi de iştirak etti.

Özköse: Gençler için siyaset eğitimi kritik öneme sahip 1

GENÇLERİN DUYARLILIĞI ARTIRILMALI

Programın ardından değerlendirmelerde bulunan Özköse, gençlerin ülke meselelerine duyarlı, bilinçli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmesine katkı sunan organizasyonların büyük önem taşıdığını ifade etti. Siyasetin ahlak, sorumluluk, kültür ile örf ve adetler göz ardı edilmeden, millete hizmet bilinciyle ele alınması gerektiğini belirten Özköse, bu anlayışın programda bir kez daha vurgulandığını dile getirdi.

Özköse: Gençler için siyaset eğitimi kritik öneme sahip 2

MTTB'YE TEŞEKKÜR

Bu tür çalışmaların Anadolu'nun her köşesinde olduğu gibi Malatya'da da daha fazla gence ulaşmasını temenni ettiğini belirten Özköse, programa emek veren MTTB yönetimini tebrik etti. Gençlere yönelik faaliyetlerin artarak devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.