Batman'ın Gercüş ilçesinde, hafta sonu keyfi için doğayla iç içe olan bir ailenin tatili, beklenmedik bir dehşetle kesintiye uğradı. Yolağzı Mahallesi'nde gerçekleşen piknik sırasında, 46 yaşındaki S.K. isimli kadın, ne olduğunu anlamadığı ani ve şiddetli bir acıyla irkildi.
DOĞANIN TEHLİKELİ SÜRPRİZİ
Ayak tabanında hissettiği keskin acının kaynağını araştıran yakınları, korkunç gerçeği kısa sürede fark etti: Bir akrep, talihsiz kadını sokmuştu. Bu tehlikeli karşılaşma, keyifli anları bir anda endişe dolu bir bekleyişe dönüştürdü. Durumun ciddiyeti üzerine derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi.
ACİL MÜDAHALE VE HASTANE YOLU
Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, S.K.'ya ilk müdahaleyi yerinde yaptı. Akrep sokmasının ardından durumu daha yakından takip edilmek üzere Gercüş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadının tedavisine başlandı. Sağlık durumunun gözlem altında tutulduğu belirtildi.








