İstanbul Esenyurt'ta "dur" ihtarına uymayarak kaçan bir şüpheli aracı takibe alan polis ekipleri, karşı şeride geçen araca çarptı. Kazada araç sürücüsü hayatını kaybederken, 2 polis memuru ve 2 kişi daha yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
KOVALAMACA SONU KAZA
Olay, dün gece saatlerinde Büyükçekmece ilçesi Hadımköy Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Esenyurt'ta bir silahlı tehdit olayına karıştığı belirlenen şüpheli araç, polis ekipleri tarafından kovalamaya başlandı.
"Dur" ihtarına uymayan araç, kovalamaca sırasında Büyükçekmece ilçesi Hadımköy Yolu'na kadar kaçtı. Kırmızı ışıkta geçen şüpheli aracı takip eden polis aracının, o sırada seyir halinde olan Muharrem Özdemir (30) yönetimindeki hafif ticari araçla çarpışmasıyla kaza meydana geldi.
HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, 2 polis memuru ve 2 sivil olmak üzere toplam 5 kişi, çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1 çocuk babası Muharrem Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ
Yaşanan kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kayıtlarda, polis aracının karşı şeride geçen araca çarpma anı açıkça görülüyor.
Öte yandan, polis ekipleri tarafından kovalanan şüpheli aracın olay yerinden uzaklaştığı ve terk edilmiş halde bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.








