Polis memuru Mustafa Şahin'den Şırnak'ta yürekleri ısıtan yardım seferberliği: 300 çocuğa bot-mont, engelli vatandaşa özgürlük

YAŞAM Yayınlanma : 27 Kasım 2025 23:14 Düzenleme : 27 Kasım 2025 23:14
Polis memuru Mustafa Şahin'den Şırnak'ta yürekleri ısıtan yardım seferberliği: 300 çocuğa bot-mont, engelli vatandaşa özgürlük
Polis memuru Mustafa Şahin, Şırnak'ta 300 çocuğa bot-mont dağıtırken engelli Sait Yıldırım'a akülü sandalye hediye ederek hem çocukları sevindirdi hem de bir vatandaşın hayatını değiştirdi.
Polis memuru Mustafa Şahin'den Şırnak'ta yürekleri ısıtan yardım seferberliği: 300 çocuğa bot-mont, engelli vatandaşa özgürlük

Ankara'da görevli polis memuru Mustafa Şahin, Şırnak'ın Uludere ve Beytüşşebap ilçelerinde ihtiyaç sahibi 300 çocuğa bot ve mont dağıtarak soğuk kış günlerinde minik yüreklere umut oldu.

ENGELLİ VATANDAŞA HAYATI DEĞİŞTİREN HEDİYE

Şahin aynı zamanda Uludere ilçesine bağlı Uzungeçit beldesinde yıllardır engelli olan 63 yaşındaki Sait Yıldırım'a akülü sandalye hediye ederek onun hayatında büyük bir değişim yarattı. Yıldırım, yıllardır dışarı çıkamadığını belirterek bu anlamlı hediyeden dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti.

GÖNÜLLÜ EKİPLERİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMASI

Sınır köylerinde yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan aileleri titizlikle belirleyen gönüllü ekipler, gönderilen bot ve montları çocukların evlerine kadar ulaştırdı. Kışın oldukça sert geçtiği bu bölgelerde yağışlar başlamadan önce yapılan bu yardımlar, hem çocukları sevindirdi hem de ailelerin yüzünü güldürdü.

VATANDAŞLARDAN DUYGULU TEŞEKKÜRLER

Bölge halkı, özellikle soğuk kış aylarında çocukları sevindiren ve engelli vatandaşlara umut olan polis memuru Mustafa Şahin'e ve gönüllü ekibe içten teşekkürlerini iletti. Yapılan bu anlamlı yardımlar, toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularını güçlendirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.