Polislerin 10 Nisan sürprizi: Duygusal anlar yaşandı

YAŞAM Yayınlanma : 08 Nisan 2026 21:53 Düzenleme : 08 Nisan 2026 21:53
Polislerin 10 Nisan sürprizi: Duygusal anlar yaşandı
Düzce Belediyesi, 10 Nisan Polis Günü'nde polislere yönelik sürpriz bir etkinlik düzenledi. Bir öğrenciyi sınava yetiştiren ve görme engelli vatandaşa yardım eden polislere çiçeklerle teşekkür edildi.
Polislerin 10 Nisan sürprizi: Duygusal anlar yaşandı

Düzce Belediyesi, 10 Nisan Polis Günü'nü unutulmaz bir etkinlikle kutladı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislere yönelik hazırlanan sürprizde, onların toplum için gösterdiği sevgi, merhamet ve hassasiyet ön plana çıkarıldı. Polisler, bir öğrenciyi sınavına yetiştirmeye çalışırken ve görme engelli bir vatandaşa yardım ederken kendilerini bekleyen sürprizle karşılaştı.

Polislerin 10 Nisan sürprizi: Duygusal anlar yaşandı 1

GÖREV BAŞINDA SÜRPRİZ KARŞILAMA

İlk senaryoda, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, sınava yetişmekte zorlanan bir öğrencinin yardım çağrısına kayıtsız kalmadı. Ekipler, öğrenciyi hızla Düzce Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'ndaki sınav yerine ulaştırdı. Görevlerini başarıyla tamamlayan polisler, okulda kendilerini bekleyen Düzce Belediyesi ekipleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Bu durum karşısında oldukça duygulanan polis memurları, milletin refahı ve mutluluğu için var olduklarını belirttiler.

Polislerin 10 Nisan sürprizi: Duygusal anlar yaşandı 2

ŞEFKAT VE DUYARLILIK VURGUSU

Etkinliğin ikinci bölümünde ise trafik polislerinin duyarlılığı gözler önüne serildi. Yoğun trafik akışı içerisinde yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan görme engelli bir vatandaşa, görevli polisler trafik akışını durdurarak yardımcı oldu. Bu nazik davranışlarının ardından polisler, yine belediye ekiplerinin çiçekli sürpriziyle karşılaştı. Bu anlamlı organizasyonla, polislerin sadece güvenliği sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda toplumun her kesimine şefkatle yaklaştığı vurgulandı. Düzce'de Polis Haftası, bu özel etkinliklerle merhamet ve insanlık değerlerine odaklanarak kutlandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.