Pursaklar Belediyesi, ev hanımlarının tarihi ve kültürel zenginlikleri yerinde deneyimlemeleri için geleneksel Kültür Gezileri düzenliyor. Kayıt süreci başladı.

Kültürel miras keşfi
Bu yıl da devam eden kültürel gezi programları, Pursaklar'da yaşayan ev hanımlarını Türkiye'nin önemli tarihi şehirleriyle buluşturmayı amaçlıyor. Ev hanımları, bu geziler sayesinde hem yeni şehirler keşfedecek hem de ülkenin zengin kültürel mirasını tanıma fırsatı bulacak.

Binlerce ev hanımı tarihe tanıklık edecek
Pursaklar Belediyesi Başkanı Ertuğrul Çetin, geçmişte olduğu gibi bu yıl da binlerce ev hanımının bu tarihi gezilere katılacağını vurguladı. Katılımcılar, İstanbul, Kastamonu, Nevşehir, Bursa, Konya ve Safranbolu gibi şehirlerde, tarihi ve manevi değerleri yerinde görecekler. Başvurular 31 Temmuz'a kadar alınacak.







